syahira's FotoPage

By: syahira mohtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 5-May-2006 15:26 Email | Share | | Bookmark
new......

 
 
 
View all 9 photos...
dear friends..ini gambar terbaru puteri balqis dan muhamad illyas...enjoy the view...


Sunday, 25-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
dear all...

posing kacak slumber!
jom gelak sama..
teluk chempedak
View all 16 photos...
assalamualaikum...

for u guys info, illyas tak lama lagi nak 1 year dah..la nih tengah dok lasak ler skit..yang gambar aku nampak 'tembam' tu bukan salah aku..camera tu yang buat aku nampak ter'comey' skittt...hehheeh. by the way aku kan tengah dok sarat second time nihhh....insya next year coming lagi satu... jasss!!!! aku kenal ko lagi ler..aku ingat ko yang tak ingat kat aku..heheh...jangan mareeee... next year ramai- ramai ler datang rumah aku masa tengah pantang nanti...sila oiiii silaa!!! key lerrr.. rindu korang sumerrrr.... muaaahhhhh!!!

--shira--


Sunday, 4-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
introduction to syahira's family

illyas dalam almari
apa tu??
illyas special pose
View all 12 photos...
dear friends..

ini gambar terbaru illyas dengan activiti yang tersendiri


Saturday, 3-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
illyas n humaira'

illyas 10mths
illyas n humaira'
baby talk!!
View all 6 photos...
ini ler immediate cousin illyas...humaira'..younger than illyas by two months..so, dok kena buli ler slalu yang girl tu...ciann...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net